Katholieke Vereniging voor Oecumene

Athanasius & Willibrord

Nieuwe categorie

Rome

Reformatie

-

Beraad

"Doof de Geest niet uit"

€ 5,- excl. verzendkosten

Bestel nu!

Slide background

Nieuwe reeks:

Sacramenten in

Oosterse kerken

Slide background

From Conflict to Communion

In het Nederlands vertaald

Slide background

Update: Nu ook Common Prayer

In het Nederlands vertaald

Slide background

The Church

Towards a Common Vision

Faith and Order Paper 214

Ark media brengt app Bible-Fit uit

Ark20mediaWil je een vriend die werkloos is een bemoedigende bijbeltekst whatsappen? Zoek je verzen om meer te lezen over de betekenis van Pinksteren? Of ga je op vakantie en wil je bijpassende bijbelverhalen lezen? Het is allemaal mogelijk met de app Bible-Fit! De slogan Make the Bible fit into your daily life belooft meer: je kunt de app helemaal aanpassen aan jouw leven door je favoriete bijbelverzen en eigen thema’s toe te voegen. Zo wordt de app steeds meer jouw Bijbel-op-zak!

Ark Mission heeft nu ook de Nederlandse versie van Bible-Fit op de markt gebracht, gratis te downloaden voor Android en iOS. En doordat het Nederlands Bijbelgenoot-schap de Groot Nieuws Bijbel gratis beschikbaar heeft gesteld voor de app, kun je nu ook alle bijbelteksten off-line lezen.

Laagdrempelig en persoonlijk

Bible-Fit biedt mensen die de Bijbel nog niet kennen de kans om te ontdekken wat deze te zeggen heeft in het dagelijks leven. Christenen kunnen via de app op een nieuwe manier kennismaken met de Bijbel en hun persoonlijk geloof verdiepen. Ook is de app breed toepasbaar voor onder andere het maken van bijbelstudies, voorbereiden van jongerenavonden en gebruik bij pastorale begeleiding.

Reacties van gebruikers

"Bible-Fit is een erg originele en inhoudelijk zeer sterke app. Door vanuit verschillende situaties en emoties de Bijbel te benaderen wordt de Bijbel toegankelijk gemaakt voor het dagelijks leven. Juist voor jongeren is dit een zeer waardevolle ondersteuning voor alle terreinen van hun leven. Van harte aanbevolen! " Harmen van Wijnen (voorzitter College van Bestuur CHE)

"Wat een leuke app is dit. Duidelijke thema's en goede bijbelteksten erbij. Als ik op de trein wacht, lees ik snel een bijbeltekst over wat ik meemaak. Leuke icons ook! De beste app die ik deze maand heb gedownload"  (Nienke uit Rotterdam)

Wereldwijd

Bible-Fit is nu in het Nederlands en in het Engels beschikbaar en gratis te downloaden in de App Stores van zowel Android als iOS. De Spaanse versie van de app verschijnt begin 2015. Ook komt er begin 2015 een leesrooster dat als handige tool kan dienen bij het lezen van de verzen en verhalen.

Website en introductiefilmpje 

Volledige Agenda > 

05
juli
Utrecht
Wil je meer weten over oud-katholieke theologie? Ook in 2020 is er een summerschool “Old Catholic

 

 

Laatste lezersreacties:

 • Lou Pinckaers zei Meer
  Mooi initiatief! 4 weken geleden
 • Rene Heinrichs zei Meer
  Er is nog heel veel werk te doen. Mogen wij katholieken zichtbaarder worden in de bestrijding van... dinsdag 05 mei 2020
 • —- zei Meer
  Ja zeker paus tawadros de 3e vrijdag 27 maart 2020
 • Geert van Dartel zei Meer
  Dat kan. Stuur uw email adres s.v.p. naar dan sturen we het door aan... dinsdag 25 februari 2020
Inloggen


 

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door een
bijdrage van de Commissie Projecten in Nederland (PIN)
van de Nederlandse Religieuzen (KNR).


 

 

 

Katholieke Vereniging voor Oecumene
Emmaplein 19D 5211 VZ 's-Hertogenbosch
T:  073-7370026   M: 

KvK 51477351
IBAN-nummer:  NL97 INGB 0000 8019 19
IBAN-nummer:  NL73 INGB 0001 0876 28 

 

LogoWebsiteANBI