Zesde Bijbelquiz in Breda

BBQ1Voor de zesde keer op rij wordt op vrijdag 15 november 2013 de jaarlijkse "Bredase Bijbel Quiz" (BBQ) gehouden. Deze Bijbelquiz wordt georganiseerd door een werkgroep vanuit de Rooms Katholieke en Protestantse kerken. De Bredase Bijbel Quiz is geschikt voor iedereen in Breda en omstreken. De BBQ brengt de Bijbel op een leuke manier en in een gezellige sfeer onder de aandacht

 

 

Teams of individueel

De deelnemers aan de quiz doen mee in teams van vier tot maximaal zeven personen. Bedenk een naam voor uw team en geef u op! Zijn er mensen die niet in een team zitten, maar wel graag willen komen kijken of individueel mee willen doen? Ook zij zijn van harte welkom.

Iedereen is welkomBBQ2

Natuurlijk is er weer het 'Rondje Breda', maar er zullen ook weer verrassingen in de quizrondes zijn. Denk niet te snel dat het moeilijk is. Het wordt een laagdrempelige avond waar iedereen, kerkelijk en niet-kerkelijk, zich thuis kan voelen. Vanwege de grote deelname zijn we tegenwoordig onderdak in Gemeenschapshuis Vianden. Naast het gemeenschapshuis is voldoende gratis parkeergelegenheid. We ontmoeten u graag op deze verrassende quizavond!

Plaats: Gemeenschapshuis Vianden, Viandenlaan 3, Breda
Datum: Vrijdag 15 november
Zaal open: 19.30u, aanvang 20.00u
Deelname: € 4, -
Voor Informatie: Rob van Uden, tel. 06-42710068; Els Groeneweg, tel 076-5600814

Foto's: Winnaars BBQ 2012