Kleurboek over de familie van Jezus

Familie kleurboek 1Kleuren is helemaal terug van weggeweest. Al kleurend tot rust komen en even je zinnen verzetten wordt steeds populairder. Aan de grote verscheidenheid van kleurboeken voegt Editoo nu het ‘Familie kleurboek’ toe, met daarin twaalf verhalen en kleurplaten over de herkomst van Jezus Christus.

Miljoenen Nederlanders zijn de laatste jaren aan het kleuren geslagen. Door aan de slag te gaan met dit speciale kleurboek worden de verhalen over de familie van Jezus op een andere en intense manier beleefd, zowel door kinderen als volwassenen

Het kleurboekDOC281116 28112016104348 0001 212x300

Uniek aan het ‘Familie kleurboek’ is de combinatie van de verhalen en de kleurplaten. De verhalen zijn door predikant Jessa van der Vaart op een toegankelijke manier geschreven, zodat ze goed door kinderen te begrijpen zijn. De fraai vormgegeven kleurplaten sluiten naadloos aan op de verhalen waardoor bezinning en ontspanning hand in hand gaan.

Meerwaarde

Het Familie kleurboek laat de gebruiker op een andere en originele manier in aanraking komen met de kerkelijke verhalen. Door zelf creatief met kleurpotloden aan de slag te gaan komen de verhalen op een andere manier tot leven. De waardevolle boodschap van de verhalen wordt zo anders beleefd.

Over de schrijfster

Jessa van der Vaart is predikant bij de Oudekerkgemeente in Amsterdam. Vanuit haar liefde voor bijbelse verhalen heeft zij de teksten voor het kleurboek bij elkaar gezocht en herverteld. Zij heeft zich hierbij laten inspireren door het geslachtsregister waar Mattheus zijn evangelie mee begint. Daarin komt een aantal personages voor die je de voorouders van Jezus kan noemen en die een spannend verhaal met zich meebrengen. Van Jessa zijn eerder hervertellingen van bijbelse verhalen voor kinderen gepubliceerd.

Kleurboek bestellen

Het kleurboek is samengesteld en geproduceerd in opdracht van Editoo. Het Familie kleurboek is onder meer te bestellen bij Bol.com en via de website van Editoo.